Pse fronti i rrugës në pronën komerciale është kaq i vlefshëm

Sa këmbë ballë rruge ka prona?

Kjo pyetje është ndër më të rëndësishmet kur vlerësohet vlera e pronës së zonës tregtare në një qytet apo qark. Për disa, arsyeja pse kjo pyetje është kaq e rëndësishme mund të duket mjaft e qartë. Megjithatë, ka shumë arsye pse shërbime hidraulik elektricist piktor postim falas Tirane Kamez investitorët, zhvilluesit, ndërtuesit dhe pronarët e bizneseve dëshirojnë të kenë një pjesë të madhe të sipërfaqes së rrugëve në pronat e tyre komerciale.

Për pronarët e bizneseve, është më mirë që ata të kenë dyqanet e tyre të vendosura në mënyrë të përshtatshme për klientët e tyre. Nëse janë në një autostradë apo rrugë kryesore, do të kenë shikueshmëri të madhe ndaj trafikut që kalon. Kjo me shumë mundësi mund të sjellë klientët në dyqanet e tyre që ata normalisht nuk do t’i shihnin përmes marketingut të tyre normal. Gjithashtu, një klient i ri në vendndodhje mund ta gjejë dyqanin shumë më lehtë kur është në vijën e shikimit. Dukshmëria në ballë të rrugës kryesore është një avantazh i madh për pronarët e bizneseve dhe dyqanet e tyre.

Një arsye tjetër pse pronarëve të bizneseve u pëlqen t’i kenë dyqanet e tyre përgjatë ballinës kryesore të rrugës është për shkak të lehtësisë në të cilën klientët mund të hyjnë dhe të dalin nga prona. Nëse detyrohen të kalojnë nëpër parkingje të mëdha, të kalojnë prapa dyqaneve të tjera kryesore dhe të parkojnë në një parcelë të mbyllur me tokë, ekziston mundësia që klienti të shkojë te një konkurrent më i aksesueshëm.

Tani, kjo mund ta shtyjë pak, sepse një biznes duhet të jetë në gjendje të sjellë vetë klientët përmes marketingut efektiv dhe praktikave të mira të biznesit. Megjithatë, është padyshim më e këndshme të hysh në një vend biznesi që është pikërisht buzë rrugës, në vend që të kërkosh rrugën tënde nëpër parkingje, biznese të tjera dhe kushedi se çfarë tjetër. Sa më e lehtë të jetë qasja, aq më e këndshme është përvoja për klientin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *